Kattetoalettet

Et nytt liv for Kit og Kat

Et nytt liv – og en ny kattesand – for Kit og Kat

Vi elsker å høre fra våre kunder om hvordan produktene våre har endret deres – og deres kjæledyrs – liv til det bedre; og aldri har dette vært mer sant enn da eierne av Kit og Kat nylig kom i kontakt med en hjertevarm historie om Kit og Kats adopsjon, Kats medisinske problemer og hvordan Almo Natures kattesand hjalp dem med å løse et vanskelig  problem …

Fra dyrebeskyttelse til en ny evig familie

En dag dro Henri til krisesenteret for dyr. La oss lytte til historien med hans egne ord:

Jeg ønsket å adoptere en voksen katt, så en dag dro jeg til krisesenteret for å se etter en. Da jeg gikk gjennom rommet så jeg flere katter….så kom en katt bort til meg. Det var Kit, en hunnkatt; hun satte seg ved siden av meg.

Jeg begynte å stryke henne og tenkte “Ok, jeg tar henne.”
Bare Kit …. men det var da Kat bestemte seg for å dukke opp! De frivillige som jobbet i omplasseringen fortalte meg: ” Vi fant dem sammen. De skulle egentlig ikke skilles “. 

«Men jeg hadde bare tenkt å ha en katt. Jeg ble redd, to katter er mye jobb, tenkte jeg. Jeg dro hjem alene…
Jeg fikk ikke sove den natten fordi jeg følte at Kit & Kat hadde valgt meg . Etter en søvnløs natt bestemte jeg meg: “Ok, to katter kan holde hverandre med selskap” så jeg dro tilbake til krisesenteret neste dag for å hente Kit og Kat.


<– Kit og Kat, uadskillelige!

 

Kats helseproblemer

Det tok ikke lang tid før Henri oppdaget at Kat hadde noen helseproblemer som førte til at avføringen hans ble veldig rennende og flytende. Henry hadde kjøpt «kattesand» laget av trepellets som enkelt kunne spyles ned i toalettet. Pellets strøet hadde imidlertid flere ulemper: det eliminerte ikke luktene særlig godt, og Kats flytende avføring sank til bunnen av brettet. Dessuten eliminerte ikke strøet Kats ‘avføring’ effektivt, siden det ikke klumpet seg, og produktet satte spor over hele leiligheten, noe som betyr at Henri må støvsuge og holde det rent hele tiden. En dag oppdaget Nathalie, Henris kjæreste, Almo Natures kattesand kalt CatLitter . Produktbeskrivelsen hørtes ut som et mirakelprodukt og akkurat det de trengte. Etter den første bruken var Henri så imponert, sa han til Nathalie: ” Din kattesand er den beste vi har hatt. Det eliminerer lukt og absorberer avføringen og urinen. Jeg kan kaste klumpene i toalettet. Dette er akkurat det jeg ville !”
Henri skrev til oss og fortalte sin glede over å oppdage Almo Natures kattesand:

“Jeg trodde ikke at jeg kunne finne et produkt uten en eneste feil. Men vi har funnet det. Og det har forandret livet til hele familien! Vi er glade for å dele med deg historien om våre glade katter Kit & Kat! Selv om vi fant en kur for Kats medisinske problem, ville vi ikke endret kattesand: det er virkelig veldig bra på alle måter, det forandrer livene våre daglig.”


<– “Selv om vi fant en kur for Kats medisinske problem, ville vi ikke endre innholdet i kattetoalettet”

Om Almo Natures kattesand

Almo Nature CatLitter er et naturlig, biologisk nedbrytbart, komposterbart kattesand laget av vegetabilske fibre som kan kastes i toalettet.)*
Stivelsen i disse fibrene produserer raskt klumper mens enzymer nøytraliserer lukten . Søppelet er fritt for støv, silika, syntetiske kjemikalier og leire .
Den bærbare og kompakte posen på over 4,54 kg er veldig effektiv. Når 2 cm bunnen av kattesand er etablert i søppelboksen, er forbruket kun 500 g per uke (basert på en katt på 4 kg som bruker en søppelkasse på 30 x 40 cm). Det betyr at en pose på 4kg varer i over 2 mnd.
)* Forsikre deg om lokale regler for spyling i toalett.

Naturlig, høyeffektiv kattesand av vegetabilske fibre, klumper seg veldig raskt, nøytraliserer lukt pålitelig, kan komposteres eller spyles ned i toalettet, giftfritt og skånsomt for potene

Denne revolusjonære kattesanden forener komfort, effektivitet og miljøvennlighet: Den lages av vegetabilske fibre som sørger for et veldig raskt klumperesultat. Samtidig nøytraliserer enzymer ubehagelig lukt på en pålitelig måte. Urinen til katten din fortykkes omgående på overflaten slik at beholderen og resten av strøet forblir rent. Siden Almo Nature Cat Litter er helt naturlig, giftfritt og biologisk nedbrytbart, kan strøet kastes i komposten. Spesielt praktisk: Det løser seg raskt opp i vann og kan derfor også enkelt spyles ned i toalettet.

Almo Nature Cat Litter er uten støv, grusjord, leire og syntetiske kjemikalier. Likevel tilbyr den smarte kattesanden en svært effektiv og samtidig økonomisk mulighet for å holde det visse stedet til katten din hygienisk rent. Fyll først et ca. 2 cm høyt lag i kattetoalettet som grunnlag. Etterpå kan man forvente et forbruk på ca. 500 g per uke, da kun klumpene og ikke hele strøet må fjernes. Og siden naturproduktet også er spesielt mykt, skåner det til og med følsomme kattepoter. En genial nyutvikling fra Almo Nature til alle som er på jakt etter et rimelig og praktisk strø som samtidig skåner miljøet!

Oversikt over Almo Nature Cat Litter: 

  • Naturlig strø til kattetoalettet
  • Av vegetabilske fibre: høyeffektivt med rask klumpevirkning og utmerket luktkontroll
  • Komposterbart: miljøvennlig, fullstendig biologisk nedbrytbart
  • Kan spyles ned i toalettet: ukomplisert og hygienisk, klumper løser seg raskt opp i vann, ingen fare for tilstopping
  • Høy sugekraft: Væske forbindes raskt til fast masse
  • Lukt-stopp: Enzymer nøytraliserer ubehagelige duftnoter
  • Støv- og giftfritt: uten støv, grusjord, leire og syntetiske kjemikalier
  • Potemykt: spesielt skånsomt, også for ømfintlige poter
  • Økonomisk i bruk: fortykker urin omgående på overflaten, resten av strøet forblir rent og kan brukes igjen, kun ca. 500 g per uke* nødvendig
  • Revolusjonær nyutvikling: kombinerer komfort, effektivitet og miljøbeskyttelse på en smart måte

* Produsentens spesifikasjon: Gjennomsnittlig forbruk for en katt på 4 kg ved bruk av en beholder på ca. 30 x 40 cm