Hund, Nyheter

Ringen du har sett på Superhundene

Vi regner med at flere av dere har sett “Superhundene” på TV og lagt merke til den blå-lilla ringen som hundetrener Maren Teien Rørvik bruker når hun trener dem?

Nå har vi PULLER på nett og foreløpig i våre fysiske Dyrego butikker i Kilden – Stavanger og Kvadrat – Sandnes. Butikkene i Amfi Mandal, Amfi Vågsbygd, Sørlandssenteret og Harebakken i Arendal får Puller i butikk om kort tid.

PULLER – er det innovative treningsverktøyet for hunder utviklet av profesjonelle hundetrenere. Det er et sett med to lilla ringer som gir daglig aktiv trening og også en mulighet for eieren å knytte tettere bånd med hunden sin.

PULLER fikk berømmelse og anerkjennelse blant trenerne og hundeeierne på grunn av det unike konseptet med to ringer. Et sett med aktiviteter og øvelser basert på to PULLER ringer og tandem teknikk eieren + hunden og de to PULLER ringene, forbedrer forståelsen mellom hunden og eieren betydelig.

KONTAKT TRENING

Under øvelser med PULLER holder hunden oversikt over eierens handlinger, og eierens foreslåtte handlingsmønster. Programmet for kontaktøvelser er laget av profesjonelle trenere og er lett å bruke av enhver eier.