Om oss

Best4pets.no er vår nyeste butikk. Den er eid av Amazoon a.s i Stavanger. Vi har i tilegg 6 fysiske butikker; Kilden i Stavanger, Kvadrat i Sandnes, butikker i Amfi Mandal, Amfi Vågsbygd, på Sørlandssenteret og i Harebakken, Arendal. I tillegg til disse har vi et stort «importlager» i Stavanger.

I oktober 1987 åpnet Amazoon sin første butikk Stavanger. I mange år var dette vår eneste butikk. I 2000 gikk vi i samarbeid med kolleger i Oslo området og etablerte Dyrego som kjede og felles prosjekt. Dyrego Zoo er butikker som er familieeid av 2 familier.
I dag har Dyrego Zoo 14 fysiske butikker i Norge og 2 i Sverige.

Nettbutikken www.best4pets.no skal være et supplement til de fysiske butikkene.
Vi har mengder av gode varer som nå blir tilgjengelige for deg som ikke bor i nærheten av oss. I alle år har vi vektlagt kvalitet. Gode merkevarer, hunde-, kattemat og fugle- og smådyrfôr med høy kvalitet, etikk og god kundebehandling setter vi i høysetet. Vi er også spesielt gode innen akvaristikk.

Foruten våre fysiske butikker er vi nå også tilgjengelig på nett. Med masse produkter og et utvalg som stadig fornyes og økes tror vi du finner det du har behov for i nettbutikken, kun noen tastetrykk unna. I nettbutikken vår er ambisjonen å levere fremragende service, en trygg og effektiv handel og ikke minst vil vi forsøke å gi deg veiledning, gode råd og tips.

Alle vi som jobber i www.best4pets.no, Amazoon as eller i Dyrego butikkene elsker dyr. Du vil merke det på gleden og engasjementet!
I tillegg strekker vi oss litt lengre for at du skal oppleve ekte kundeservice. Dette fordi vi bryr oss, og fordi vi elsker vårt fag.
Vi tror du vil merke dette når du besøker oss.

Når du er registrert som kunde hos oss, regner vi deg som verdifull premium kunde. Det betyr at vi skal ta ekstra godt vare på deg og kjæledyret ditt.
Du vil du motta tips, råd og spesielle tilbud, eksklusivt for våre medlemmer. Du kan melde deg inn her i nettbutikken, men også ute i den fysiske butikken.

Velkommen til www.best4pets.no!

 

Vi er også opptatt av samfunnsengasjement.
Amazoon as er sponsor for Stavanger Oilers. Et av norges beste hockeylag og som også har et stort samfunnsmessig engasjement. Oilers driver bl.a. med forebyggende informasjon vedr. rus og rusmisbruk til skoleklasser, engasjerer seg i både rosa og blå sløyfeaksjonen til kreftforeningen, Stine Sofie stiftelsen og masse mer.
Handler du hos oss, bidrar også du til viktige samfunnsmessige prosjekter.