Perfekt og smakfulle godbiter til trening

Når det gjelder kvalitet, så ikke dra nisseluen ned over øyene. Velg det beste til hunden og katten din. Om du velger Ficcaro produktene, så har du et stort antall varianter med godbiter å velge i. Ficcaro kan brukes både til hund og katt.
Katter og hunder er begge carnivores – dvs. kjøttetere. Derfor har Ficcaro tatt høyde for dette når de utviklet produktene. Sortimentet er tilgjegelig i store og små størrelser. Alle varianter er pakket umiddelbart etter produksjon  – og proteinkildene er de beste; kanin, lam, kylling, kalkun, and, laks, sei torsk og oksekjøtt.

 

Ficcaro kan kjøpes på nett eller i din nærmeste Dyrego butikk (antall varianter kan variere i butikk).

Ficcaro godbitene og mange flere kvalitetsgodbiter finner du her:
https://www.best4pets.no/product-category/hund/godbiter-hund/

Gluten fri

Hunder og katter, som alle er kjøttetere, er biologisk ute av stand til fullt ut kunne fordøye hvete og bygg. Dette skylde, at det ikke har enzymet amulase i spyttet, hvilket hjelper til med å nedbryte disse stivelsesholdige karbohydratene. Ficcaro har fjernet alle typer korn fra sine oppskrifter.

 

FICCARO BRUKER TAPIOKASTIVELSE

Ficcaro bruker tapiokastivelse. Tapioka er stivelse fra enten en maniok/cassava rot eller en yucca rot. Den mest opplagte fordelen med tapiokastivelse er at den er glutenfri og fri for hvete. Dette gjør at den er perfekt for hunder og katter som har glutenalergi.

 

FICCARO ER KORN FRI

Korntyper som, hvete og bygg har vært forbundet med hundeallergier og symptomer på alt som dårlig mage og irritert tørr hud. Selv om din hund eller katt ikke har allergier, har disse kornproduktene ingen næringsverdi, med finnes stadig i de fleste godbiter somselges i dag. Ficcaro har fjernet alle typer korn.

 

UTEN SORBITOL

Sorbitol er en sukkeralkohol, som anvendes som søtemiddel i stedet for sukker i mange godbiter. Men sorbitol er ikke veldig søtt, så det er nødvendig med mye sorbitol for å erstatte sukker. Sorbitol er et kunstig tilsettningsstoff. I store mengder kan der forårsake alvorlige fordøyelsesproblemer.

 

FICCARO ER GMO FRI

Allergi er en av farene ved at en bruker råstoffer som er genmodifiserte (GMO) Faren oppstår, hvis forskere modifiserer allergiske forårsakende gener i et produkt som vi ikke forventer å få allergi fra. Det finnes ingen GMO-genteknologi produkter i oppskriftene fra Ficcaro.

Ovenstående er endel av fordelene med Ficcaro som godbiter. En annen fordel er den store variasjonen i smaker og fasongene på bitene. Kontrollen av produkt er underlagt et strengt kontrollregime. Anbefalt av dyrleger og har de nødvendige godkjenninger og sertifikater for import til EU.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.