Myke nyheter fra Scruffs

Når du skal kjøpe ny seng til hunden eller katten din, vil du vel ha en seng som ser pen ut, er praktisk og passer inn i hjemmet ditt?
Nå har vi fått en rekke nye senger til hunder og katter.

 

Habitat

Scruffs® Deluxe Habitat-senger er produsert i et luksuriøst filt stoff, dette er konstruert ved hjelp av en gitterteknikk for å danne den ytre sengen. Sengene er ferdig med en Scruffs® logo i skinn. En super-myk plysj-pels indre pute i sengen, gir et varmt og godt miljø for kjæledyret ditt. For praktisk bruk er den indre puten maskinvaskbar. Disse sengene er overveiende designet for katter og miniatyraser, og er tilgjengelige i fire farger.

Haven

Scruffs® Haven senger er produsert med et mykt filtvev, vevd for å danne den koniske form av den ytre kurven.

Inne i kurven gir en indre pute et lunt og godt miljø for kjæledyret ditt. Puten er laget med supermyk plysj-pels og kan tas ut for vask. Disse sengene er overveiende designet for katter og små hunderaser; de er tilgjengelige i to farger.

 

Ellen

Scruffs® Ellen hundesengkolleksjon er produsert ved hjelp av en strukturert plysj pels, med en kontrastfarge på ytterstoffet. Inne i sengen er dent foret med en luksuriøs plysj pels, noe som gir varme og komfort. Hver seng er har en soft-feel Scruffs logo på forsiden av sengen.

Scruffs® Ellen doughnut senger er fylt med 100% resirkulert fiberfylling, kombinert med en fast senterpute for forbedret støtte, større støtdempende egenskaper og økt holdbarhet. Scruffs® Ellen Donut Bed har en skli hemmende underside og den komplette sengen er maskinvaskbar på 30 grader. Finnes i 2 farger og i 2 størrelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.